Go to content

Legi pentru liniile aeriene

Totul despre caini > Cainii si Legea
Legi pentru liniile aeriene

  Liniile aeriene impun mai multe restrictii in ceeace priveste transportul cainilor cu avionul cargo. Acestia trebuie pusi in custi cu dimensiuni si ventilatie adecvate, cu insemne clare sicare pot fi manevrate cu usurinta. Trebuie sa lise ofere hrana si apa, indiferent de durata zborului, iar linia aeriana este obligata sa hraneascasi sa ofere apa cainilor adulti cel putin o data la24 de ore. Cainii pui trebuie hraniti si sa li seofere apa o data la fiecare 12 ore. Este interzisca puii cu varsta sub opt saptamani sa fie transportati astfel.
Ca raspuns la publicitatea facuta pericolelor transportului aerian de animale cu liniilecomerciale, Congresul american a promulgat olege prin care se cere din partea liniilor aerienesa raporteze orice accidentare, moarte sau incident ce apare in cazul animalelor in timp ceacestea sunt transportate cu liniile aeriene depasageri.
  Legile ce guverneaza transportul animalelor de companie se schimba frecvent si variaza mult, in functie de zona in care locuiti.Pentru a afla care sunt responsabilitatile dumneavoastra specifice ca persoana ce are grija deun caine, contactati-va organizatia locala.

Back to content